TESTIMONIALS

Wat vinden klanten van ons?De dienstverlening van AddContract vraagt om een persoonlijke benadering. Contractmanagement en het realiseren van besparingen op indirecte kosten is niet iets wat je “even tussendoor” kunt regelen. Het inschakelen van Provite voor de eerste telefonische contacten met onze prospects in het hogere marktsegment zorgde er op korte termijn voor dat wij zowel kwalitatief goede afspraken hadden maar ook over kwantiteit niet te klagen hadden. Door de samenwerking met Provite kunnen onze Business Partners zich focussen op waar ze goed in zijn; het realiseren van een rendementsverbetering voor onze talloze opdrachtgevers.

Jeroen Vermeulen
AddContractAon Verzekeringen wil graag een positieve review delen over onze samenwerking met Provite in de afgelopen periode. We waren onder de indruk van hun diepgaande kennis van de kleinzakelijke markt en hun vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Provite’s proactieve benadering, transparante communicatie en consistente follow-up waren van onschatbare waarde voor ons bedrijfsonderdeel. Deze samenwerking heeft bijgedragen aan onze groei in de kleinzakelijke markt. We waarderen Provite als een betrouwbare partner en bevelen hen ten zeerste aan bij andere bedrijven die streven naar groei in de zakelijke markt.

Dirk van den Broek
AONBij MijnWerkgever.nl ontzorgen wij de ondernemer op het gebied van administratieve HR processen. Wij zijn de HR partner voor de ondernemer die de ondernemer echt ontzorgt op het gebeid van salaris- en personeelsadministratie, maar ook op gebied van ziekteverzuim en ziekteverzuimverzekering, subsidies en veel meer. Je kunt ons dus zien als je externe afdeling personeelszaken! Wij vinden het belangrijk om via Provite bij de juiste bedrijven en personen een afspraak te hebben. Tijdens een afspraak zijn wij namelijk in staat om goed en gedegen de behoefte/uitdagingen van de ondernemer/HR manager op het gebied van personeel in kaart te brengen om vervolgens een goede oplossing voor hen te kunnen bieden!

Barry van den Berg
MijnWerkgever.nlWij werken al jaren samen met Provite. Prettige club. Ze reageren snel, zijn flexibel en leven zich echt in, zodat ze onze proposities goed begrijpen.

Randy Heijnen en Jeffrey Heesen
In-StaetWij werken al ruim 30 jaar met Provite, nu tegenwoordig met ons label Masterforce. De samenwerking verloopt heel prettig, open en professioneel. Maar wat ook belangrijk is: het is ook nog eens gezellig.

William Verheij en Ricardo Thijs
Didacticum Groep