OVER ONS

Provite is het oudste b2b telemarketingbureau van Nederland en toonaangevend in kwalitatieve telemarketing, leadgeneratie en koude acquisitie b2b. Behalve die decennialange ervaring in tal van branches zijn ook onze mensen onderscheidend: senior (40+) professionals met een rijke commerciële ervaring in het bedrijfsleven. Veel oud-ondernemers, die weten wat nodig is om een bedrijf te laten groeien.

Die rijke ervaring zetten we overigens ook in om de salesprofessionals van onze opdrachtgevers te laten groeien. Onze salestrainingen zijn altijd op maat gemaakt. Omdat iedere branche, iedere propositie en ieder bedrijf zijn eigen aanpak verdient. Of u nu sales wilt uitbesteden, uw salesteam verder wilt professionaliseren of een flexibele schil voor uw salesoperatie zoekt, wij ondersteunen u daar goed en professioneel bij. Als langdurige partners, eigenlijk als externe collega’s.

Laten we gewoon eens beginnen met een verkennend gesprek.

ONZE VISIE

K
 

De Klik

klik·ken (klikte, heeft geklikt). Een klik laten horen: het klikte meteen tussen ons we konden direct goed met elkaar overweg. Dat vinden wij erg belangrijk. Dat er een klik is met onze opdrachtgevers, dat we beide dezelfde visie hebben. Dat onze marktbewerkers in staat zijn een klik te maken met de andere kant van de lijn. Dat het klikt tussen alle collega’s op kantoor, dat we met elkaar in een gezellige sfeer werken naar het beste resultaat.
D
 

Down to earth

Doe maar gewoon. Wat wilt u? Goed gekwalificeerde leads toch, (bezoek)afspraken. Dat we dan met elkaar kijken hoe we dat voor elkaar krijgen op een voor u zo kosten efficiënt mogelijke manier is logisch. Maar het komt neer op met hele goede mensen, goede gesprekken voeren nadat je hebt nagedacht over wie, hoe en waarom.
K
 

Kwaliteit

Staat bij ons bovenaan. Daarom lezen en luisteren wij van alles na. Zoeken wij zorgvuldig en begeleiden totdat iedereen 100% dezelfde focus heeft. Natuurlijk kan het zijn dat u soms denkt ‘dat had ik graag anders gezien’. Dan praten we daarover en veranderen we zaken net zolang totdat u 100% tevreden bent.

“Onze rijke ervaring zal u ongetwijfeld nieuwe inzichten bieden. Daar steekt u altijd wat van op.”

Margot Houtaar

“Onze rijke ervaring zal u ongetwijfeld nieuwe inzichten bieden. Daar steekt u altijd wat van op.”

Margot Houtaar

ONS TEAM

Steven van Kampen - Provite

Steven | Data en Projecten & Projectmanager

Lees meer
Tom Tielrooij - Provite

Tom | Business Development & Floorcoach


Lees meer

Marcus Leurs - operational manager - Provite

Marcus | Operationeel Manager


Lees meer

Ton van der Woning - projectleider Provite

Ton | Projectmanager


Lees meer

Margot Houtaar - directeur Provite

Margot | Directeur


Lees meer

René Bekink - Provite

René | Business Development & Sales Specialist


Lees meer

Joffrey Gravekamp - Provite

Joffrey | Floorcoach

Lees meer

Ferry | Projectmanager

Lees meer

Irene | BU Manager Spanje

Lees meer

Anja | Trainer/coach


Lees meer

Mary Houtaar van Veldhoven - oprichtster Provite

Mary | Oprichtster

Lees meer
Tommy - Provite

Tommy | Chief Happiness Officer

Lees meer

en daarnaast natuurlijk onze 40 marktbewerkers…

Onze marktbewerkers:

  • zijn allemaal ouder dan 40 jaar;
  • zijn communicatief zeer sterk en gewend te communiceren op ieder niveau;
  • zijn dan ook een gelijkwaardige gesprekspartner voor uw (aanstaande) relatie;
  • kunnen een ‘klik’ maken met de andere kant van de lijn;
  • zijn enthousiast en uitermate betrokken bij ‘hun’ klanten;
  • vinden dit leuk om te doen;
  • zijn gefocussed op kwalitatief boven kwantitatief resultaat;
  • staan (niet allemaal) verspreid over deze site op de foto’s.

Wat vinden klanten van ons?De dienstverlening van AddContract vraagt om een persoonlijke benadering. Contractmanagement en het realiseren van besparingen op indirecte kosten is niet iets wat je “even tussendoor” kunt regelen. Het inschakelen van Provite voor de eerste telefonische contacten met onze prospects in het hogere marktsegment zorgde er op korte termijn voor dat wij zowel kwalitatief goede afspraken hadden maar ook over kwantiteit niet te klagen hadden. Door de samenwerking met Provite kunnen onze Business Partners zich focussen op waar ze goed in zijn; het realiseren van een rendementsverbetering voor onze talloze opdrachtgevers.

Jeroen Vermeulen
AddContractAon Verzekeringen wil graag een positieve review delen over onze samenwerking met Provite in de afgelopen periode. We waren onder de indruk van hun diepgaande kennis van de kleinzakelijke markt en hun vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Provite’s proactieve benadering, transparante communicatie en consistente follow-up waren van onschatbare waarde voor ons bedrijfsonderdeel. Deze samenwerking heeft bijgedragen aan onze groei in de kleinzakelijke markt. We waarderen Provite als een betrouwbare partner en bevelen hen ten zeerste aan bij andere bedrijven die streven naar groei in de zakelijke markt.

Dirk van den Broek
AONBij MijnWerkgever.nl ontzorgen wij de ondernemer op het gebied van administratieve HR processen. Wij zijn de HR partner voor de ondernemer die de ondernemer echt ontzorgt op het gebeid van salaris- en personeelsadministratie, maar ook op gebied van ziekteverzuim en ziekteverzuimverzekering, subsidies en veel meer. Je kunt ons dus zien als je externe afdeling personeelszaken! Wij vinden het belangrijk om via Provite bij de juiste bedrijven en personen een afspraak te hebben. Tijdens een afspraak zijn wij namelijk in staat om goed en gedegen de behoefte/uitdagingen van de ondernemer/HR manager op het gebied van personeel in kaart te brengen om vervolgens een goede oplossing voor hen te kunnen bieden!

Barry van den Berg
MijnWerkgever.nlWij werken al jaren samen met Provite. Prettige club. Ze reageren snel, zijn flexibel en leven zich echt in, zodat ze onze proposities goed begrijpen.

Randy Heijnen en Jeffrey Heesen
In-StaetWij werken al ruim 30 jaar met Provite, nu tegenwoordig met ons label Masterforce. De samenwerking verloopt heel prettig, open en professioneel. Maar wat ook belangrijk is: het is ook nog eens gezellig.

William Verheij en Ricardo Thijs
Didacticum Groep