Mary Houtaar van Veldhoven

Mary Houtaar van Veldhoven overleden

Mary Houtaar van Veldhoven overleden

Op 29 april 2020 is plotseling onze Mary, oprichtster van Provite, op de leeftijd van 79 jaar overleden. Tot op het laatst verbonden aan ons bedrijf was zij een grote inspirator van alle medewerkers.

In 1977 richtte zij Provite op: PROmotie VIa TElefoon. Met haar commerciële achtergrond zag zij dat vertegenwoordigers (we noemen ze nu accountmanagers) behoefte hadden aan goede bezoekafspraken. Het maken van afspraken was nu juist iets wat veel vertegenwoordigers niet leuk vonden en ook niet goed in waren. Met de oprichting van Provite creëerde zij een geheel nieuwe branche: die van de business to business telemarketing.

In de afgelopen 43 jaar heeft zij honderden bedrijven geholpen door, met haar medewerkers, hen te voorzien van goede afspraken en zo geholpen verder te groeien. Daarnaast heeft ze de commerciële medewerkers van honderden bedrijven persoonlijk getraind om hun klanten beter te bedienen.

Bijna iedereen die hier werkt had op de eerste dag een gesprek met Mary, die uitlegde hoe je op een nette, verantwoordelijke manier afspraken moest maken waar opdrachtgevers en prospects blij van worden. En ze legde uit hoe je dat op een commerciële en kwalitatieve wijze moest doen, om zo te zorgen dat we het beste b2b telemarketingbedrijf van Nederland worden en blijven.

De laatste tijd ging het niet zo goed met haar gezondheid. Op de ochtend van 29 april kreeg zij een beroerte, waar ze niet meer van herstelde. Dezelfde avond is zij, in het bijzijn van haar familie, overleden. Met haar warme persoonlijkheid en groot gevoel voor humor laat ze een enorme leegte achter. We zullen haar erg missen.

Rust zacht, Mary.

Share: